Colaborarea cu Pitbull i-a propulsat sus în top! Piesa "Habibi, I Love You" i-a dus pe cei de la Mandinga în vârf

 
+3 click pentru
galerie

Mandinga au încheiat anul 2013 cu o super colaborare: o piesă cu rapperul american Pitbull şi artistul marocan Ahmed Chawki. "Habibi I love you" este primul single internaţional al cântăreţului marocan, piesa fiind produsă de RedOne

Alături de colaborările sale cu artişti de primă clasă internaţională ca Lady Gaga, Justin Bieber, Nicki Minaj, Enrique Iglesias, Lionel Richie sau New Kids on the Block, Pitbull a ales să îşi îndrepte atenţia şi spre România. Astfel, single-ul "Habibi I love you" are parte de o promovare aparte, fiind adaptat unei serii de teritorii prin colaborări cu artişti locali reprezentativi.

Mandinga a fost prima lor opţiune pentru România şi Republica Moldova, dată fiind notorietatea internaţională obţinută în urma participării la Eurovision şi a faptului că trupa a fost o prezenţă constantă în topurile din Orientul Mijlociu.

"Habibi I love you" beneficiază şi de un videoclip. Acesta a fost lansat iniţial într-o variantă standard, adaptată apoi în funcţie de colaborările din ţări ca Spania, Olanda, Algeria şi altele.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest