Conacul lui, ”cuib de iepurași”. Imagini de vis din casa lui Hugh Hefner, de 200 de milioane de dolari

 

Celebrul conac din imagini este un adevărat cuib de iepuraşi. Da, aici a dat Hugh Hefner cele mai tari petreceri cu sute de domnişoare superbe.

 Din exterior seamănă cu o structură imensă de pietre, dar din interior arată ca o peşteră. Construită în 1927 și cumpărată de Hefner cu 1 milion de dolari în 1971, proprietatea simbolizează excesele de la Hollywood.


De-a lungul timpului, conacul a fost un loc destul de controversat. Este cunoscut ca un loc excentric, unde femeile îmbrăcate sumar zburdau la braţul celebrităţilor. Toate aceste distracţii erau atent supravegheate de milionarul Hugh Hefner.


Domeniul a fost estimat la 200 de milioane de dolari, dar agenții imobiliari locali au declarat inițial că prețul este unul exagerat, în condițiile în care o proprietate din apropiere a fost vândută pentru suma de 59 milioane de dolari.

După ce a fost cumpărat de Hefner, conacul şi numeroasele sale încăperi, dar şi o piscină amenajată într-o peşteră, au devenit locul preferat al multor staruri de la Hollywood. Că deh, aici se ţineau toate petrecerile spumoase.Conacul are 29 camereși include o casă pentru jocuri, un cinema, o cramă, o sală de fitness, un teren de tenis, o piscinăși o casă pentru oaspeți, cu 4 dormitoare. Arhitectural, imobilul este construit în stil gotic.


Pentru Cooper Hefner, mezinul fondatorului celebrei reviste pentru adulți, casa copilăriei a fost "destul de tradițională", darși un adevărat teritoriu al fanteziei, cu aventuri inspirate din Indiana Jones, o grădină zoologică plină de animale exoticeși jocuri memorabile de-a v-ați-ascunselea în pădurea privată a vilei.

Părinții mei ne-au ținut departe de...lumea adulților, aºa cum face orice părinte. Eram ținuți departe de petreceri , nu luam parte la ele când aveam 12 ani. 0.58

Cooper descrie locurile înverzite drept "cel mai frumos spațiu din lume unde puteai să te joci" când erai copil.

De asemenea, proprietatea areși o grădină zoologică privată, unde multe dintre animale sunt de fapt salvate, potrivit lui Cooper. Datorită numărului mare de specii exotice aflate acolo, tânărulși colegii săi dinșcoala generală făceau excursii chiar în grădina sa zoologică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest