Mai are puţin şi va deveni tătic! Connect-R, în al nouălea cer!

 
+2 click pentru
galerie

Mult a fost, puţin a mai rămas! Burta lui Misha creşte, de la o zi la alta, ceea ce înseamnă că bebeluşul vrea să-şi cunoască părinţii! Connect-R e cel mai fericit tată din lume! Nu-şi mai încape în piele, de bucurie!

A sărutat cu foc pântecele Mishei, iar în curând o va pupa şi pe fiica lui! Connect-R este în al nouălea cer. Burtica soţiei sale creşte pe zi ce trece şi în scurt timp, cei doi vor deveni părinţi!

Cea mai nouă poză cu Misha, sufletul pereche al artistului, a făcut deja furori! E clar că frumoasa blondină aşteaptă din clipă în clipă să îi vina sorocul.

Diferenţa dintre Misha cea de acum câteva luni şi cea de azi, este enormă! Sarcina pe care o poartă miniona i-a trasformat total silueta. Se pare că ar fi luat în greurtate aproape 20 de kilograme! Dar asta contează mai puţin. Important e că atît ea cât şi Maya, aşa cum o vor boteza pe micuţă, sunt sănătoase.

Connect-R a protejat-o pe Misha încă de la început. Grijiliu şi iubitor, artistul i-a interzis soţiei să mai urce pe scenă şi a răsfăţat-o ca pe o prinţesă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest