Constantin și Mihaela, primele declarații după ce au ieșit de la ”Mireasă pentru fiul meu”: ”Asta m-a atras la el”

 

Mihaela și Constantin au ieșit din casa ”Mireasă pentru fiul meu” fără să reușească să se căsătorească, iar astăzi au venit la ”Star matinal” pentru a spune primele impresii de după competiția matrimonială.

”Suntem extrem de fericiți că am ieșit din casă și totul este mult mai bine”, au fost primele cuvinte ale lui Constantin.


”Până să intrăm în casă, eram niște oameni obișnuiți și lumea nu ne cunoștea. Acum, lumea ne recunoaște pe stradă, ne strigă pe nume”, a mărturisit Constantin.

Mihaela și-a adus aminte cum a început relația lor.

”Au început tachinările între noi. A durat vreo trei luni și jumătate. Nu i-am dat nicio șansă, i-am spus că sunt o persoană dificilă și complexă”, a dezvăluit Mihaela la Antena Stars, care a vorbit și despre înscrierea în competiție.

”Eu îmi doream mult să am o relație, eram singură de mult timp și sora mea m-a înscris. I-am zis că merg. A doua zi, m-au sunat și mi-au zis sa vin, că este ultima zi. Am venit la București și îmi doream să simt și eu iubire, să simt că iubesc și că sunt iubită”, a mai spus Mihaela.


”Eu aveam o energie debordantă. Am zis să încerc și aici, că este o experiență de viață. Am avut o relație de un an, un an și jumătate”, a dezvăluit Constantin.

Mihaela are încredere în bărbatul de lângă ea și și-l dorește alături întreaga viață.

”Vreau să vă spun că asta m-a atras la el, că este un bărbat hotărât și știe ce vrea. Pot să merg cu el până în pânzele albe. Noi ne-am spus mereu ce ne deranjează și făceam această schimbare. Nu am încălcat regula 25, nici 24, nici 23. Am fost ieri la mănăstire și la biserică”, a mai spus Mihaela, iar logodnicul ei și cu ea a8 vorbit despre căsătorie și despre copii.


”După cum am spus și la ”Mireasă pentru fiul meu”, o să fiți primii care veți afla. Este important acest act, dar preotul mi-a spus că dacă nu a fost să fie acolo, o să fie afară în prezența celor dragi și în fața lui Dumnezeu”, a mărturisit Mihaela.

Cei doi foști concurenți deja se gândesc la o familie numeroasă:

”Avem în plan copii, dar, deocamdată, mai stăm puțin”
, a concluzionat Constantin.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest