Consuela de Monaco l-a desfiinţat pe Alin Gălăţescu, după ce el i-a criticat ţinuta! "Nu are nicio treabă cu moda"

 
+2 click pentru
galerie

Alin Gălăţescu a făcut praf vedetele în ediţia de marţi a emisiunii "Agentul Vip" şi nu scăpat-o din vedere nici pe Consuela de Monaco. Bruneta nu a rămas fără reacţie după ce a fost criticată şi a intrat în direct prin telefon astăzi, la "Star Matinal", pentru a-şi exprima părerea. Consuela i-a răspuns cu aceeaşi monedă.

"Problema în zona capului e mult mai gravă, meşele alea sunt vizibil adăugate, rujul este mult în exces, accentul pe pomeţi este atât de roz şi atât de forţat, îmbătrâneşte şi creează o impresie atât de forţată, sprâncenele făcute dramatic aşa, arcuite, sunt totalmente neproductive estetic, iar ochii albaştrii par nişte lentile. Mi-e teamă să mă întreb ce se întâmplă acolo, adică ar putea să fie o distrucţie absolută," a declarat Alin Gălăţescu, aseară, în emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Iar reacţia Consuelei nu a întârziat să apară.

"El n-are nicio treabă cu moda. Din nou pomeneşte despre aceste cizme şi spune că el merge foarte des pe la Paris. Îi voi spune că eu când am fost la Paris şi eu merg în toate capitalele modei, nu numai în Franţa, nu se găsesc în magazine aceste piese vestimentare, pentru că sunt numia pentru staruri. Sunt mai multe modele de cizme, ira preţul lor se încadrează între 1500 şi 3500 de euro. În acest an s-au purtat fusta cu talie înaltă. Însă o dată că nu se pricepe la modă, nu are nicio treabă. Când mergi la un eveniment trebuie să ai un machiaj mai puternic. Alex Gălăţescu nu are nimic în comun cu frumuseţea. Se îmbracă tot timpul în negru pentru că are foarte multe kilograme în plus pe care le ascunde," a declarat Consuela de Monaco, miercuri, în emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest