Corina Bud şochează, din nou! Una e pe instagram, alta e în realitate! Imagini incredibile VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Când vine vorba de sexappeal pe internet, nu o întrece nimeni! Dar iată că lucrurile nu stau deloc așa, în realitate! Corina Bud a fost suprinsă de paparazzii Spynews.ro, într-o ipostază deloc caracteristică personalitaţii sale extravagante.

Corina Bud a avut o trecere ciudată de la fata super cool, la o cu totul altă persoană. Pe rețelele de socializare are doar poze extrem de provocatoare, dar atunci când iese în oraș este mult prea îmbrăcată. Aşa se face, că în urmă cu câteva zile, artista a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro, cum nimeni nu s-ar fi aşteptat.

Dacă pe reţelele sociale, Corina Bud este una dintre cele mai nonconformiste şi sexy prezenţe din showbiz-ul autohton, nu am putea spune acelaşi lucru despre artistă, atunci când se află în oraş. Aproape să nu o recunoaştem!

Aflată într-un mall din Capitală, Corina era totalemnte în opoziţie cu ce arată pe internet. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni foarte largi negri, o jachetă oversized şi cu o şapcă pe cap, părea că încearcă din tot dinadinsul să îşi ascundă formele care au consacrat-o, cât şi faţa de păpuşică.

Unde este Corina care făcea senzaţie în timp ce alerga în parc, cu „bijuteriile” la vedere? Am inţeles că doar voia să îşi cumpere câteva produse d-ale gurii, dar nu suntem obişnuiţi cu ea atât de... acoperită. Corina, aşteptăm să îți speli păcatele cu o ţinută care să te reprezinte, aşa cum declarai în urmă cu ceva timp: „Este foarte important pentru un artist, să facă ceea ce îi place, ţinând cont de trenduri. Întotdeauna am încercat să fac ceva comercial, dar în acelaşi timp să păstrez cool-ul. Adică să fiu aşa cum sunt eu și cum îmi place mie. De mică sunt pasionată de modă şi aş putea spune că sunt aşa cum vreau şi cum îmi place.” a spus Corina Bud, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest