Corina Bud, viaţa de după despărţire! Artista încă locuieşte cu bărbatul separat cu câteva luni în urmă

 

Marţi dimineaţă în platoul emisiunii "Star Matinal", a fost invitată Cristina Demetrescu, astrolog. Prin telefon a intrat şi o prietenă de familie a Corinei şi a lui Nelu Bud, care a oferit detalii preţioase în legătură cu relaţia lor.

Prietena de familie a fostului cuplu a dezvăluit detalii importante şi neştiute despre istoria celor doi amorezi. Despărţirea ar fi avut loc de fapt anul trecut, iar motivul sunt infidelităţile bărbatului. Femeia a oferit şi amănunte despre familia lui Nelu Bud.

"Ei sunt despărţiţi de anul trecut. Căsătoriţi au fost. S-a făcut cununia civilă după ce l-au făcut pe băieţel. Relaţia dintre ei nu mai merge de mulţi ani. Se ştia de la început cine e el. Cred că s-a săturat ea. Foarte mult timp s-a făcut că nu vede, nu aude, dar deja s-a săturat şi ea. De avut a avut mai multe, nu doar una sau două. Da, a avut relaţii diferite. Acum, Corina ce să facă. Acum a fost prea mult şi a spus că se desparte de ea. Până n-a fost pe faţă, a acceptat ea. Nelu Bud are vreo cinci fraţi. E o telenovelă întreagă. El are o afacere imobiliară, hoteluri, complexuri imobiliare. Tatăl său a fost mare crai. Din câte am auzit, cei cinci fraţi nu sunt cu aceeaşi mamă. Doi ştiu sigur că sunt fraţi buni, restul sunt vitregi. Tatăl îl ajută pe Nelu Bud să conducă afacerea. Anul trecut când a fost nunta Danei, sora lui, a venit Corina cu copilul. El a venit separat, altă dată. Aici deja se ştia că au fost probleme", a mărturisit aceasta.

Viitorul însă pare să fie promiţător pentru Corina. Din primăvara anului viitor totul se va îndrepta şi conform astrelor, destinul ei se va schimba radical din luna Aprilie 2017.

"Pentru ea s-ar apropia o întorsătură de destin. Poate s-o înşele pentru că are o predilecţie spre aşa ceva şi atunci nu ai ce să-i faci. Poate fi o situaţie care se întâmplă şi ori este un moment de naştere şi renaştere a relaţiei lor, amantâcurile astea sunt un fel de microbi care te trimit la doctor şi descoperi probleme mult mai mari. Cred că este vorba despre momentul în care intri la 20 de ani într-o relaţie, tu nu prea ştii cu ce se mănâncă. Până îţi dai seama cine eşti tu de fapt închizi ochii. El a profitat în continuare. Ea a tolerat pentru că are foarte multe planete în Fecioară. Asta înseamnă un spirit de sacrificiu lipsit din comun. La Vărsători, destinul lor este pe această casă a morţii şi a renaşterii. Anul viitor, la sfârşitul lunii aprilie, destinul ei va intra pe această relaţie de cuplu. Ea poate să se reinventeze ca artist. Tocmai asta e,  s-ar putea să aibă mai multe şanse să fie ce a fost", a mărturisit Cristina Demetrescu.

Corina Bud a format un cuplu cu afaceristul Nelu Bud, timp de aproape 20 de ani, împreună cu care are un băiat de 6 ani şi jumătate, pe nume Robin. Artista a dat lovitura vara trecută cu hitul ”Fete din Balcani”.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest