Cosmina Păsărin, la trântă cu iarna!

 
+2 click pentru
galerie

Aţi văzut-o de-a lungul timpului în cele mai trăznite ipostaze, însă acum, Cosmina Păsărin a arătat cu adevărat ce-i poate pielea! Vedeta s-a luat la trântă cu iarnă aşa cum ştie ea mai bine!

“Mi-am găsit de lucru. Am ieşit afară, vreau neaparat să ma încălzesc, m-am plictisit de atât stat în casă” a povestit Cosmina.

Dacă tot a nins şi este zăpadă peste tot, Cosmina şi-a luat schi-urile şi s-a pus pe distracţie! Îmbrăcată colorat cu o pereche de pantaloni roz şi geacă albastră, bruneta nu a ţinut cont de cele minus 15 grade care erau afară.

“Cine a spus că în Bucureşti nu se poate schia? Daca tot n-am mai schiat de multi ani am zis ca n-ar fi rau sa ies sa ma distrez putin“. Că doar nu trebuie să ajungă pe o pârtie ca să facă ce-i place!

Şi chiar dacă afară e ger de crapă pietrele, Cosmina are pe cineva acasă care îi încălzeşte inima aşa cum trebuie! Nemer, un medic de origine arabă!

“La mine Ziua Îndrăgostiţilor e în fiecare zi a anului“. Iar în ceea ce priveşte o eventuală căsătorie vedetă a declarant convinsă: “E prea frig ca să vorbim de măritiş, Deocamdată nu! “


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest