Credeai că știi totul despre Delia? Artista momentului s-a destăinuit

 

Astăzi este una dintre cele mai apreciate artiste, şi, chiar dacă viaţa ei a fost analizată pe toate părţile, tot mai sunt lucru neştiute despre Delia. Aceasta a dezvăluit într-un interviu cine se află în dreapta artistei, dar mai ales în cine are cea mai mare încredere.


”Îmi place să fiu la curent cu tot ceea ce se întâmplă. Cred că trebuie să fii focusat pe ceea ce vrei să faci tu. Totul trebuie să fie zen”, a spus Delia în interviu.

Nu plânge, dar are şi ea momente când simte că trebuie să pună stop.


”Îmi place să fiu deschizătoare de drumuri, nu îmi place să fie cineva în fața mea. Cea mai mare încredere o am în mine. Iar dacă greșesc, prefer să o dau din vina mea. Aș muri de nervi să știu că se întâmplă lucruri din cauza altcuiva care nu a fost atent. Mă bazez pe mine”, a mai spus Delia.

Artista se informează permanent și citește mult pentru a avea o viață fără griji.

”Am citit într-o carte despre limbajul trupului, ce înseamnă când stai lângă o persoană, iar înseamnă ceva. Cea mai gravă contravenție în viață este să uiți să-ți trăiești viața. În viată eu nu prea am fost penalizată, asa se comportau părinții și așa erau copiii lăsați”,a conchis ea.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest