Crina Zvobodă, fata care dă viaţă păpuşilor, demonstraţie de zile mari, la Star Matinal!

 
+2 click pentru
galerie

Crina Zvobodă își folosește vocea pentru a transmite publicului trei gânduri diferite de la trei personaje, ea, bunicuța Julieta și băiețelul Romeo. Această pasiune o desfășoară încă din ianuarie 2012, însă show-urile propriu-zise, au început în decembrie 2011

''Fii pozitiv… Negativismul oprește lucrurile, dar dacă ești pozitiv și încrezător în Dumnezeu, lucrurile devin interesante''. Acesta este motto-ul pe care, ventrilocul Crina Zvobodă îl ia din cuier dimineața și-l îmbracă.

Totul a pornit de la un eșec

Undeva, în primul an de master, Crina a avut idea de a înființa primul teatru de păpuși din România, dar norocul nu a fost de partea ei. ''Din păcate, sau din fericire, nu am fost capabilă să alcătuiesc echipa potrivită, echipa care să-și dorească la fel de mult ca și mine realizarea acestui proiect… așa că am dat greș. Am fost foarte dezamăgită, foarte tristă, am renunțat la toate proiectele de teatru din care făceam parte și m-am angajat ca bonă. Am întâlnit o familie superbă, cu niște copii minunați, de care am prins drag. Între timp începusem să urmăresc tot felul de clipulețe pe youtube cu ventriloci, mi-am comandat câteva cărți din America, am comandat-o pe Bunicuța și am început să exersez… Mămica unde lucram ca bona a observat ce cărți citeam, m-a întrebat câte ceva și de ziua mea am avut marea surpriză să primesc o păpuşă profesională, pe Romeo. În acea zi am hotărât că vreau să devin ventriloc!'', a povestit Crina.

Fără buze, doar vorbărie!

Să faci pe ventrilocul nu este o muncă tocmai ușoară, mai ales când vorbești în numele mai multor personaje. '' A vorbi fără să-ți miști buzele nu este un talent în sine, asta se poate obține prin exercițiu. Talentul intervine atunci când susții un show de ventrilocie… este important să poți să fii tu și să mai fii și altcineva în același timp pe scenă, să poți să dai viața personajelor, să creezi personaje… și cred că este vorba despre talent actoricesc'', a mai adăugat ventrilocul.

În țară sau în afară?

Dacă viața nu i-a zâmbit la momentul oportun, în prezent, Crina Zvobodă profită de tot ceea ce îi oferă ventrilocia. '' Particip la spectacole. Sunt invitată în multe locuri, la nunți, botezuri, petreceri private, zilele aniversare ale anumitor orașe, festivaluri… În octombrie am fost și în America, la o convenție a ventrilocilor. Am avut acolo un minishow și în urma prestației de acolo. Am fost invitată să joc într-un spectacol internațional, care va avea loc în USA, pe 14 Iulie'', a menționat Crina.

Talentul ei pare a nu avea sfârșit, iar asta se datorează ''bunicii'', care o însoțește tot timpul. ''Nu vreau să-mi închei cariera de ventriloc. Asta vreau să fac toată viața pentru că îmi place la nebunie. Îmi place să creez personaje, scenarii, show-uri… Este o profesie foarte interesantă care mă stârnește și mă fascinează'', a spus ventrilocul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest