Cristea hărțuiește femeile? Prințul nu stă cuminte deloc!

 
+3 click pentru
galerie

Se pare că Adrian Cristea nu concepe să fie părăsit de nicio femeie din viaţa lui. Nu o spunem noi, o spun "apropiații" lui Cristea, care susţin că fotbalistul este de necontrolat. În momentul în care cineva, în speţă o domniţă, îi spune: "te pup, pa, pa", fotbalistul ia foc!

Craiul Cristea este obişnuit să schimbe femeile ca pe şosete şi rar reuşeşte vreuna să-i pună capac. Se pare, însă, că atunci când i s-au aprins călcâiele, prinţul a adoptat un comportament necontrolat. Fostele iubite ale tinerelului au susţinut faptul că le-a hărţuit în momentul în care au vrut să rupă relaţia cu el.

"Adrian reacționează oarecum violent în momentul în care femeia pe care o iubește este la un pas de a-l părăsi. Începe să își bombardeze fosta partenera cu zeci de mesaje și de telefoane pe zi. Când a aflat prinţul că Bianca se îndrăgostise de băiatul de la meteo, a început să o înnebunească pe roşcată cu mesaje. Chiar fosta asistentă TV a fost cea care a recunoscut faptul că Adrian Cristea îi trimitea câte 50 de mesaje într-o singură oră", a declarat un apropiat al fotbalistului.

Dezvăluirile legate de viața intimă a sa au continuat să curgă. O sursă apropiată lui a intrat cu bocancii în viața Prințului.

"Adrian Cristea s-a iubit timp de câteva luni cu Silvia Pop. La un moment dat, aceasta s-a hotărât să rupă relaţia cu el". Furios, el a mers la apartamentul Silviei şi a bătut la uşă, până când blondina a cedat şi i-a deschis", a mai spus prietenului lui Cristea.

Nici fosta soție a lui Cristea nu a scăpat de teroarea lui.

"S-a despărţit de mai bine de cinci ani de mama fiicei sale, Denisa Nechifor. Cu toate acestea, fotbalistul nu suportă gândul că fosta soţie s-ar putea îndrăgosti cu adevărat de altcineva. Se pare că s-a obişnuit să se joace cu femeile la fel cum se joacă pe terenul de fotbal cu mingea", a încheiat amicul fotbalistului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest