Cristina Spătar a izbucnit în lacrimi, în direct! Declarații sfâșietoare: “Chiar sunt singură! Nu mai am pe nimeni”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, Cristina Spătar a izbucnit în lacrimi, în direct, în timp ce povestea despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Artista a mărturisit că a rămas singură pe lume, iar asta îi cauzează o durere greu de suportat.

În urmă cu o lună, tatăl Cristinei Spătar s-a stins din viață. Un eveniment care a dărâmat-o pe vedetă, mai ales că mama ei a murit cu ani în urmă. Artista a mărturisit cu lacrimi în ochi că pierderea părintelui său a reprezentat o cumpănă uriașă și chiar dacă se aștepta la un asemenea deznodământ, din cauza stării sale de sănătate precare, nimic și nimeni nu îi poate alina durerea pe care o simte.

”Acum chiar sunt singură, în afară de copii, nu am pe nimeni. E greu (...) Trebuie să merg mai departe, am copii, am responsabilități mai mari decât mi-am fi imaginat vreodată și trebuie să fac totul să merg mai departe. (...) În ultima perioadă nu mai putea să vorbească deloc, cancerul lui a fost ganglionar, a fost la gât, când am fost să-i iau lucrurile am găsit fotografiile noastre, ale mamei, ale surorii. E un moment foarte delicat, o lovitură din aceasta te dărâmă”, a spus Cristina Spătar la Antena Stars.

Cristina Spătar a mai dezvăluit că în momentul în care și-a văzut tatăl în sicriu a conștientizat că fiecare om are o misiune de îndeplinit cât timp este in viață.

”Tot timpul cât am stat la priveghi mă uitam în sicriul acela și îl ține impecabil și arăta de ziceai că doarme, mă gândeam că doamne, ăsta e cursul nostru. E foarte important ce facem aici pe pământ, eu chiar am făcut numai bine aici în viața mea și mă gândesc probabil la sfârșit când e să plecăm cineva va aprecia că am fost un om bun și cinstit”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest