Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Cum a îndrăznit să spună așa ceva, nu știu”

 

Chiar dacă formează unul dintre cele mai solide și frumoase cupluri din lumea mondenă, nu mulți sunt cei care cunosc cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Gabriela Cristea a vorbit cu lux de amănunte despre începuturile relației cu Tavi Clonda, cât și despre cum a reușit artistul să o cucerească pe loc.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiuni în care ea prezenta, iar el cânta. Deși a recunoscut că i s-a părut un bărbat atractiv din momentul în care l-a văzut, prezentatoarea TV nu s-a gândit niciodată că între ei ar putea exista ceva mai mult, până când...

„Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț sa porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis „Am poftit la rochia ta”. Iar eu m-am șocat și am zis „Cum îndrăznește să spună așa ceva”, dar nu m-am exteriorizat.

După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit.” a spus Gabriela Cristea.

Mai vor copii?

Gabriela Cristea a mărturisit că deși adoră sentimentul să fie întâmpinată acasă de cele două fetițe ale sale, nu crede că este pregătită să mai aibă un al treilea copil, atât din cauza vârstei pe care o are, cât și a responsabilităților care vin odată cu creșterea celor două micuțe.

„Dacă eram mai mulți și aveam ajutoare mai multe probabil nu făceam doar unul, ci doi, mai mulți. E o mare bucurie să vezi cum te întâmpină copiii acasă. Din păcate a fost destul de greu.” a mai spus Gabriela Cristea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest