Cum a reacţionat agresorul Marei Bănică, atunci când oamenii legii „l-au luat pe sus” din casă! Imagini cu intervenţia poliţiei! VIDEO

 

Toată lumea a fost şocată când a aflat prin ce experienţă traumatizantă a trecut Mara Bănică. Timp de un an şi jumătate, celebra jurnalistă a fost ameninţată cu moartea, hărţuită şi şantajată de un individ periculos. După ce a decis să apeleze la ajutorul oamenilor legii, vedeta poate dormi liniştită cu capul pe pernă.

Mara Bănică şi familia acesteia au trăit cu spaimă timp de un an şi jumătate! După ce Antena Stars şi Spynews v-a prezentat, în exclusivitate, mesajele cutremurătoare pe care celebra jurnalistă le-a primit de-a lungul acestei perioade, din partea bărbatului periculos, revenim cu noi detalii despre individ.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost pus sub acuzare pentru şantaj, hărţuire, abuz şi multe altele, iar ca urmare, poliţiştii au mers să îl ridice. Spynews.ro a intrat în posesia imaginilor realitzate în momentul în care, individul a fost prins de oamenii legii. Deoarece uşa apartamentului în care locuia era încuiată, poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa.

În faţa oamenilor legii a apărut tatăl agresorului, care s-a arătat destul de speriat. Încă nu se ştie dacă părinţii alături de care locuieşte bărbatul, au ştiu de faptele fiului. Acum se aşteaptă condamnarea bărbatului, care va sta, cu siguranţă, ani grei în spatele gratiilor.

Mai jos puteţi citi o mică parte din mesajele ameninţătoare pe care bărbatul i le adresa Marei Bănică: "Ai figuri că eşti şmecheră, trebuie aplicată măsura extremă cu tine, adică să fii bătută în plină stradă, să fii dată cu capul de propria maşină până semnezi cu sânge că retrage plângerea. Poate se duce familia mea peste mama şi tatăl tău ca la Mineriadă. Tu ai merita să fii călcată în picioare, atenţie, în public. Am o ură pe tine că tot ce-mi doresc este să faci vreun infarct sau stop cardiac sau cancer. Tot ce vreau este să te bată viaţa. Mai bine mureai în 2003".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest