Cum au chefuit vedetele la petrecerea de Ziua Îndrăgostiților

 


O dată-n an e Valentine's Day.Aşa că, artiştii au sărbătorit ziua îndrăgostiţilor printr-o petrecere de zile mari. Declaraţiile de dragoste au curs pe ritmurile melodiilor lăutăreşti.Priviţi!

Ziua de Sfântul Valentin, sărbatoarea îndragostiţilor,a fost celebrată de vedetele autohtone printr-o mare petrecere. Gia,Cornelia Catanga,Aurel Pădureanu sau Nelu Ploieşteanu au fost artiştii care au muncit,dar s-au şi distrat,iar iubirea a plutit în aer.

Veşnic îndrăgostit şi proaspăt căsătorit cu soţia sa, Aurel Pădureanu i-a declarat încă o dată iubirea Corneliei : “Păi normal că sunt veşnic îndrăgostit că fără iubire şi fără dragoste nu există nimic. dragostea înseamnă tot pe lumea asta,ne face să fim mai buni,mai calzi şi o iubesc pe Cornelia că e superbă.”

Dacă cei trecuţi de prima tinereţe şi-au declarat iubirea, pe mai tânăra Gia, solista trupei Casual a prins-o ziua îndrăgostiţilor fără iubit: “Nu există nimeni,iubiţii mei sunt băieţii de la Gipsy Casual.”


Frumoasa Andreea Podărescu i-a pregătit iubitului o surpriză inedită. Bruneta şi-a dorit să apară în faţa lui nu oricum, ci cu pahare de şampanie în păr, gata pregătită pentru o cină romantică.

Aşa au petrecut vedetele de Valentine's Day până în zori!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest