Cum au petrecut vedetele de Paște, în izolare. Imagini incredibile cu divele showbiz-ului în bucătărie/ VIDEO

 

Sărbătorile pascale au farmec chiar şi în izolare! Andreea Bălan, Andreea Bănică şi Syda ne-au arătat ce pregătiri au făcut, dar şi cum a început această zi pentru ei.

Cu toate că traversăm cu toții o perioadă mai grea, iată că vedetele noastre au creat o atmosferă frumoasă alături de familia lor și au făcut multe pregătiri. Chiar dacă Andreea Bălan petrece sărbătorile pascale fără George, totuși artista a încercat să fie veselă pentru fetițele ei. Cântăreața s-a jucat cu cele mici în curtea frumos amenajată pe care o are, au vopsit ouă, dar au făcut și cozonac și pască.

La Andreea Bănică a fost nebunie în bucătărie, dar artista i-a avut ca ajutoare pe cei doi copii minunați ai săi. Iar pentru că a fost mândră din cale-afară de fiica și fiul său, cântăreața a postat o serie de filmulețe pe contul său de socializare, în care a arătat pas cu pas cu a decurs pregătirea Paștelui, în familie.

Printre vedetele care și-au delectat admiratorii cu muulte filmulețe și fotografii din timpul pregătirilor pascale, se numără și Syda care nu a avut astâmpăr și a plecat cu iubita lui la țară, în natură, unde s-au bucurat așa cum se cuvine, de Învierea Domnului.

Dar noi atât vă mai spunem! Dați play clipului de mai jos și delectați-vă cu o serie de imagini minunate cu vedetele noastre!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest