Cum petrece Gigi Becali de ziua lui? Vezi unde s-a dus prima dată

 
+2 click pentru
galerie

Astăzi, este ziua anomastică a lui Gigi Becali. Latifundiarul a preferat să nu vorbească foarte multe cu presa şi a ales un loc unde s-a dus ţintă.

Gigi Becali a preferat să îşi petreacă ziua la biserică. Îmbrăcat elegant, la costum, Becali a intrat în casa Domnului foarte grăbit, fiind foarte rezervat în ceea ce privesc declaraţiile. "Nu vreau să mai spun nimic. Nu vreau să mai vorbesc. Nu câştig nimic. Nu mai spun nimic chiar dacă este ziua mea. Niciun mesaj nu dau", a zis Becali în treacăt.

Gigi Becali a fost mai vorbăreţ când a ieşit din biserică. "Nu mă mai interesează decât Mântuirea, în rest nu mă mai interesează nimic. Eu vreau să spun doar ce vreau eu. Mie judecătorul mi-a spus că fac sârguinţă infracţională. Am făcut multe fapte bune, dar eu nu vreau să fiu model pentru poprul român. Când eram în puşcărie, mă uitam la televizor şi cineva m-a rugat să ajut să obţină jumătate din voturi. Altul a vrut să îmi dea jumătate dintr-o companie. Nu mai vreau nimic şi vreau să îmi trăiesc viaţa liniştit", a declarat Gigi Becali când a ieşit din biserică.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest