Răzvan Botezatu a prezentat, vineri, la "Star Matinal", de la Antena Stars, cum să pui varza la murat foarte rapid şi eficient.
Ai nevoie de varză, un borcan mare, sare, mărar şi păstârnac. Trebuie să îndepărtezi primele foi ale verzei şi apoi să îi tai cotorul. După ce o tai în bucăţi mici o pui în borcan. Urmează sarea, mărarul, păstârnacul şi apa.
articolul continua dupa recomandari
De ce trebuie să punem varză la murat?
Acest proces a fost folosit încă din cele mai vechi timpuri de către strămoşii noştri, fermentarea ajutând la păstrarea verzei cu mult după terminarea sezonului său. Pe de altă parte, studii moderne au arătat că există şi alte beneficii ale alimentelor murate, acestea conţinând o varietate de antioxidanţi şi probiotice. Şi să nu uităm de gustul delicios pe care îl capătă alimentele murate.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc