Cum se pregătesc pastele carbonara: ”Trebuie să adăugați sare în apă în care le fierbeţi"

 

Chef Gabi pregătește o porție deliciosa de spaghete carbonara şi de Penne Bolognese. Acesta explică întreg procesul de preparare și face o porție delicioasă în doar 10 minute. Este rețeta ideală pentru prânz sau masa de seară.

Special pentru cei care ţin post îşi pot face paste din orez, nu conţin ou. Acestea au fost combinate cu ureche de lemn în platoul emisiunii şi au ieşit o delicatesă. Aceste paste din orez au mai puţine calorii, sunt mult mai uşor digerabile, nu au gluten, au mai puţine zaharuri naturale şi sunt ideale pentru copii.

Ingredientele necesare pentru pastele carbonara sunt:

  • Bacon sau Şuncă
  • Parmezan
  • Usturoi
  • Ouă-3 (separat gălbenuşul de albuş)- Foloşiţi doar gălbenuşul

Începeţi cu zdrobirea usturoiului, şi pus la prăjit în ulei de măsline. Avem un secret pentru gospodinele care adoră pastele.

"Pentru a nu se lipi când le fierbeţi, pucaţi un pic de ulei în apa clocotită.", a declarat Chef Gabi, la "Star Matinal". Toate detaliile le vezi în video de mai jos.

 

 

Sursa foto: Pixabay


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest