Dan Capatos a suferit un atac cerebral! Detalii exclusive despre problemele de sănătate grave cu care s-a confruntat!

 

Dan Capatos a suferit un atac cerebral, în urmă cu un aproximativ doi ani, iar în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, moderatorul emisiunii “Xtra Night Show” a oferit detalii despre problemele grave cu care s-a confruntat, dar și despre experiența terifiantă prin care a trecut atunci când s-a aflat la un pas de moarte.

Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune, iar asta datorită energiei debordante și molipsitoare grație căreia captează atenția tuturor celor care îl urmăresc, dar și datorită experienței de ani buni pe care o are în lumina reflectoarelor.

Chiar și așa, deși este o prezență nelipsită din showbiz, nu mulți sunt cei care cunosc faptul că Dan Capatos a fost la un pas de moarte, din cauza unui atac cerebral care i-a paralizat partea stângă a corpului timp de un sfert de oră, în urmă cu aproximativ doi ani.

„Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde... adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate. Ne duceam la niște fini. Ea fiind foarte frumoasă de altfel. De acolo plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea”a spus Dan Capatos la Antena Stars.

Chiar dacă inițial a crezut că nu i s-a întâmplat nimic grav, după ce fusese la un post de Cruce Roșie, unde a primit o pastilă drept tratament, în momentul în care a conștientizat că partea stângă a corpului i-a paralizat, a început să se teamă pentru viața lui.

Conștientizând gravitatea situației în care se afla, Dan Capatos l-a sunat pe regretatul doctor Băjenaru care s-a ocupat de toate investigațiile necesare și care a depistat că prezentatorul TV suferise un atac cerebral ischesmit tranzitoriu care i-ar fi putut fi fatal.

„Am ajuns la un spital de urgență acolo, aveam un bon de ordine 400... Când am văzut așa, deja îmi revenisem și am zis „hai să mergem”. L-am sunat pe profesorul Băjenaru, un om extraordinar, mi-a spus ce să fac în prima fază, apoi am venit să fac toate investigațiile la el. Știa boala mea, a reieșit și din CT că am avut acest atac cerebral ischemic tranzitoriu, adică a fost de scurtă durată, dar cumva în limbaj neurologic ăsta era anticamera atacului cerebral definitiv și primele 24 de ore erau destul de delicate. Am schimbat tratamentul și deocamdată sunt ok. Ăla a fost un moment chiar rău, pentru că trebuia să parăm cumva în fața lui Andrei, să nu se prindă că e groasă treaba. Se întâmpla acum vreo doi ani și ceva”, a mai spus moderatorul emisiunii "Xtra Night Show" de la Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest