Dan Nicorescu, cu ochiul vânăt, după ce a fost bătut de hoții care l-au păgubit cu jumătate de milion de euro! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

În urmă cu câteva zile, Dan Nicorescu a fost tâlhărit, în locuința sa de lux aflată într-o zonă rezidențială din Nordul Capitalei. Afaceristul controversat a fost legat și bătut de hoții care i-au intrat în casă, iar drept dovadă stau imaginile șocante pe care le-au surprins paparazzii Spynews.ro cu milionarul!

Dan Nicorescu ține primele pagini ale tabloidelor de câteva zile, după ce în cursul zilei de marți, casa de lux de a fost prădată de hoți. Dacă atunci doar se vehicula că afaceristul a fost legat și bătut de jefuitorii care i-au intrat în casă, pentru a-l face să dezvăluie locurile în care își ține obiectele de valoare, imaginile pe care le-a surprins paparazzii Spynews.ro arată clar că nu au fost doar niște zvonuri.

În urma agresiunii, Dan Nicorescu s-a ales cu vânătăi mari la nivelul craniului, mai precis la nivelul ochilor și a tâmplei. După experiența traumatizantă prin care a trecut, afaceristul s-a înconjurat de persoanele dragi, semn că episodul l-a marcat puternic.

În imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, poate fi observat cu Dan Nicorescu își atinge încontinuu zona afectată, răsuflând greu și privind în gol.

Pe lângă traumele emoționale, Dan Nicorescu a rămas și fără jumătate de milion, după ce hoții au reușit să pună mâna pe obiecte și bijuterii extrem de prețioase.

Momentan nu se știe cine sunt oamenii care au pătruns în casa milionarului și l-au supus la tratamente crunte, însă potrivit imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere, la jaful planificat au participat șapte persoane.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest