Daniela Crudu, îndrăgostită lulea de un fotbalist! "Îmi sticlesc ochii în cap"

 

Ana Maria Mocanu şi Daniela Crudu au venit în emisiunea "Star Matinal" şi au mărturisit că încep să aibă noroc în dragoste. Dacă Ana încă îşi caută alesul, Cruduţa pare că l-a găsit.

Daniela Crudu, la două luni după despărţirea de Mihai, cel la braţul căruia a fost surprinsă ultima oară, şi-a găsit adevărata dragoste. Bărbatul este fotbalist în Liga I şi vorbesc de câteva zile bune prin mijloacele virtuale de comunicare.

"Eu sunt îndrăgostită! Mă rog, încă nu, dar socializez şi eu... deocamdată vorbesc cu cineva, dar nu ne-am întâlnit. Nu e român. Pe instagram, vorbim în engleză. Uneori când nu ştiu cum e, dau pe google translate şi văd... Nu pot să spun unde joacă. Nu zic, că după dacă vede şi zice că am zis. M-a rugat să nu spun. E din Liga I şi câştigă 100.000 de euro pe an. Vorbim de trei zile. Când l-am văzut... De două luni sunt singură. Nu am mai vorbit cu cel cu care am fost în trecut. Pentru mine, dacă mă simt bine şi trăiesc clipa, nu este nicio pierdere de vreme. Rămân cu amintirile", a mărturisit Daniela Crudu în emisiune.

Cât despre colega ei de platou, Ana Maria Mocanu, ea e singură şi e "în căutare". Aceasta a mărturisit că "încă socializează" cu toată lumea, aşa că cei ce se încadrează în tiparul ei, pot fi norocoşi dacă o vor aborda.

"Eu vorbesc cu absolut toată lumea. Primul venit, primul servit. În general mie îmi plac bărbaţii frumuşei, dacă nu e frumuşel...", a spus Ana.

Cine este Daniela Crudu
Daniela Crudu poate fi urmărită în fiecare seară, de luni până joi, de la 22.30, la "Un show păcătos", numai la Antena 1. Anul trecut a fost protagonista emisiunii ”Burlăciţa”, atunci când l-a ales pe Valentin Gane.

Cine este Ana Mocanu
Ana Maria Mocanu este de profesie dansatoare. A devenit cunoscută în momentul în care a devenit asistenta emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1.

Pe cele două asistente TV le puteţi vedea de luni până vineri pe Antena 1 la emisiunea "Un show păcătos", începând cu orele 23:30.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest