Danuţ, de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a despărţit de Carmen: "Este dureros. Nu aş fi vrut să fiu singur de sărbători!"

 
+2 click pentru
galerie

Dănuţ, un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", a avut o relaţie frumoasă cu o concurentă pe nume Carmen. S-au tot certat, însă, iar după 7 luni de relaţie, au decis să se despartă.

Invitat, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Dănuţ a vorbit cu tristeţe pe chip despre despărţirea de iubita lui. El a mărturisit de s-a ajuns aici, dar a precizat şi că se simte singur, mai ales acum, în apropierea sărbătorilor de iarnă.

"Nu îmi este dor neapărat de emisiune, ci mai mult de anumiţi concureţi de acolo. Mai ţin legătura telefonic cu Flavius, Cătălin, Sorin de la MPFM 3, Daniel. Am prieten, nu ştiu dacă şi ei mă au pe mine ca şi prieteni. În casă, am avut mai mult dezamăgiri, decât bucurii. Întotdeauna am fost scos personajul negativ. Multă lume are impresia că sunt un om rău, violent, dar cine mă cunoaşte, ştie că nu e aşa. La început mi-au plăcut câteva fete, apoi mi-a căzut cu tronc Carmen. Dar mai mult ne certam. Am stat cam 7 luni, aşa. Acum sunt singur, nu mai sunt cu Carmen de o lună jumate. Am ieşit la două săptămâni după ce a ieşit ea. Ne-am mai întâlnit, am fost în vacanţe. Pur şi simplu am luat noi o decizie, să mergem fiecare pe drumul lui. Noi ne înţelegeam mai bine ca şi prieteni, nu ca şi iubiţi. Sunt dezamăgit, că nu s-a concretizat cu o nuntă. Chiar visam. Acum vorbim foarte rar, a fost o despărţire pe cale amiabilă, dar a fost dureros", a spus Dănuţ, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest