De ani buni se tunde zero, dar la debutul "pe sticlă" purta plete! Evoluţia spectaculoasă a unui cunoscut solist dintr-o trupă de succes!

 
+4 click pentru
galerie

Cooptarea într-o emisiune de succes a fost rampa de lansare pentru tânărul cu plete de la acea vreme, care avea să devină, în scurt timp, solistul unei trupe de succes.

Călin Goia a făcut o mutare inspirată în anul al treilea de facultate, când a renunţat la Cluj Napoca în favoarea Capitalei. Şansa i-a surâs şi, la o lună de la venirea în Bucureşti, tânărul cu plete a fost cooptat în emisiunea "Şcoala Vedetelor", difuzată de Televiziunea Publică în anii '90.

Sub îndrumarea lui Titus Munteanu, Călin Goia şi-a făcut debutul în showbiz, demonstrând că poate fi un elev extrem de silitor.

Solistul trupei Voltaj şi-a obişnuit publicul cu tunsoarea zero, căreia îi este fidel de ani buni, probabil şi din cauza faptului că podoaba sa capilară a fost afectată de trecerea timpului.

În 1996, elevul lui Titus Munteanu purta plete şi era tare mândru de lookul lui, după cum se poate observa din fotografiile făcute de tinerii aspiranţi la lumea showbizului, care au apărut în programul de Revelion al Televiziunii Publice.

Pentru mai multe fotografii grăitoare: spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest