De ce au ales medicii să îl transfere pe Gabriel Cotabiţă la alt spital?

 
+2 click pentru
galerie

Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă evoluează rapid şi se pare că artistul se simte din ce în ce mai bine. Potrivit ultimelor informaţii, cântăreţul a fost transferat de la Spitalul Floreasca la Spitalul Elias din Capitală, în această dimineaţă.

Florin Condurăţeanu a fost invitat în platoul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, şi a explicat motivul pentru care medicii au luat această decizie.

"Această transferare s-a făcut în urmă cu o oră. Motivul este următorul: una dintre cele mai bune clinici de recupere, cu kinetoterapie, cu exerciţii, se află la Elias. La FLoreasca există terapeuţi de recuperare, dar nu e o structură clinică. Gabriel Cotabiţă are nevoie teribilă de terapeuţi strict de kinotorapie. Doctorii de la Floreasca au făcut minuni, l-au întors din moarte pe Gabriel Cotabiţă, care acum respiră singur, mănâncă, are vorbiri coerente, dar e firesc să obosească cu concentrarea, şi umblă," a spus Florin Condurăţeanu, la emisisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: arhivă

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest