Amănunte uluitoare din relația dintre Nick Rădoi și Mădălina Apostol: “Trebuia să îi răspund video. Am avut detectivi pe urma mea”/ VIDEO

 

Mădălina Apostol a oferit detalii incredibile din relația cu Nick Rădoi. Bruneta a povestit cum la  începutul poveștii de dragoste dintre cei doi, celebrul afacerist a pus detectivii pe urmele ei pentru a-i urmări toți pașii!

Mădălina Apostol și Nick Rădoi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. Și spunem asta pentru că de-a lungul timpului, până au ajuns la liniștea de care se bucură astăzi, drumul lor a fost pavat cu multe despărțiri și împăcări.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Mădălina Apostol a recunoscut că începutul relatiei cu Nick Rădoi a fost unul destul de complicat, dat fiind ca afaceristul nu avea deloc încredere în ea. Potrivit spuselor sale, acesta a pus până și detectivii pe urmele ei, iar atunci când vorbeau trebuiau să se vadă și video pentru ca bărbatul să verifice veridicitatea spuselor ei.

”De 8 ani de zile știi, în primii 2 ani a fost un dezastru, aveam și detectivi pe urma mea, trebuia să-i răspund video, așa e la început”, a spus Mădălina Apostol pentru Antena Stars.

Anii au trecut, iar Nick Rădoi a început să aibă încredere în Mădălina Apostol, motiv pentru care a renunțat la toate gesturile extreme provocate de gelozie pe care le făcea.

”Acum, de atâta timp, putem să nu vorbim și câteva zile, suntem foarte liniștiți, avem încredere și putem să nici nu vorbim câteva zile. Sunt momente în care are treabă, este prins, e foarte prins cu tot ce face acolo, efectiv stă toată ziua la birou, adoarme pe unde apucă, eu îi știu programul, iar dacă nu vorbim 2-3 zile nu e o problemă”, a mai spus ea la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest