De ce Simona Trașcă a fost de negăsit, după ce a fost surprinsă cu capul bandajat: “Am fugit!”/ VIDEO

 

Simona Trașcă a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars, după ce a fost surprinsă de paparzzii Spynews.ro cu capul bandajat! Blondina a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, de nu a mai putut da nimeni de ea.

Ultimele imagini surprinse de paparazzii Spynews.ro au șocat pe toată lumea! Cu capul bandajat și cu ochelari de soare la ochi, vedeta i-a înspăimântat pe toți cei care au văzut-o, mai ales după scandalul de proporții în care a fost implicată, din cauza bărbatului obsedat de ea!

De ce Simona Trașcă a fost de negăsit, după ce a fost surprinsă cu capul bandajat

În cele din urmă, Simona Trașcă s-a arătat și a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars! Vedeta a ținut sa îi liniștească pe toți cei care au crezut că a fost protagonista vreunei violențe și a dezvăluit că doar a suferit o intervenție estetică.

”Ce mare lucru puteam să pățesc dacă mergeam în picioare? Nu muream. Când am perioadele mele sau zilele mele de stat în casă pun telefonul pe silențios, îmi iau un somnifer și dorm. Nu am avut chef să vorbesc cu nimeni. Nu a fost programată chestia asta, vorbisem de ceva timp cu doctorul, dar nu a avut timp de mine. M-am gândit mai bine și ieri m-am dus peste el la 8 dimineață și i-am zis: ”Domnule doctor, nu plec până nu mă operați, că oricum durează 30 de minute”. I-am zis că vreau să mă operez. I-am zis că nu plec de acolo”, a declarat Simona Trașcă la Antena Stars.

Mai mult de atât, Simona Trașcă a mărturisit că a fugit din spital, deși cadrele medicale i-au recomandat să mai stea internată câteva zile, dar pentru că s-a simțit mai bine, a decis să părăsească instituția medicală pe propria răspundere.

”Mi-am făcut lipoaspirație la bărbia dublă. Trebuie să se lipească aici (n.r. sub bărbie) și am văzut astăzi când mi-a schimbat pansamentele că arăt ok. Am fugit și din spital. Păi ce să caut acolo? Mi-a zis să stau până mă dezmeticesc, dar eu mă simțeam bine și am plecat. Da, am plecat cu mașina. Am ajuns bine acasă, mi-am luat niște somnifere, am dormit. Mă enervau fetele de la clinică, pentru că de fiecare dată când aveam eu liber, domnul doctor era full, așa că m-am trezit ieri dimineață și gata”, a mai zis vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest