De Crăciun, Adrian Mutu şi-a răsfăţat familia

 

Adi Mutu ştie să-şi răsfeţe soţia! Consulelo este tratată ca o prinţesă. Ce mai, fotbalistul e un adevărat gentleman!

De Crăciun, Adrian Mutu şi-a răsfăţat familia aşa cum ştie el mai bine. A preferat să stea departe de România şi să meargă pe plajele însorite din Miami, oraşul de suflet al cuplului Adi-Consuelo, pentru a-şi face un bronz de milioane.

De milioane, aşa cum este şi soţia lui Consuelo, cea pe care o iubeşte nespus de mult. Şi nu spunem noi asta, ci chiar briliantul. "O soţie bună este greu de găsit şi valorează mai mult decât orice diamant".

Radiază de fericire atunci când este în preajma soţiei şi asta se vede cu ochiul liber. Adrian nu a ratat nicio secundă să-i spună asta jumătăţii lui. Ba mai mult, a imortalizat fiecare moment alături de frumoasa brunetă şi i-a făcut declaraţii care ar înmuia sufletul oricărei femei.

Mutu a optat în acest an pentru un apartament cu o privelişte superbă la ocean unde s-a bucurat de prezenţa iubitei lui, dar şi a celor două fetiţe ale lor: Adriana şi Maya.

Începutul de an îl va prinde tot în Miami, apoi va merge la New York. "Turneul" îl va încheia în Republica Dominicană, în vizită la părinţii Consuelei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest