De la ce a pornit scandalul dintre Serghei Mizil și Mădălin Voicu, de fapt: “E pervers! Am înghițit ani toate minciunile”/ VIDEO

 

Prietenia de o viață dintre Serghei Mizil și Mădălin Voicu s-a dus pe apa sâmbetei brusc și fără să mai existe vreo cale de reconciliere între ei. În exclusivitate pentru Antena Stars, cel dintâi a dezvăuit de la ce a pornit scandalul între ei!

Ani la rând au existat numeroase speculații referitoare la motivele scandalului dintre Serghei Mizil și Mădălin Voicu. De la jignirile pe care Mădălin Voicu i le-ar fi adresat lui Serghei, până la implicarea unei femei între cei doi care a reușit să îi distanțeze.

Și chiar dacă apele păreau că s-ar fi calmat între cei doi, dat fiind că nu a mai existat niciun atac în presă din presă, după ce Mădălin Voicu a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV unde a vorbit despre ruptura prieteniei pe care o avea de mai bine de jumătate de secol cu Serghei Mizil, afaceristul a explodat!

Serghei Mizil susține că nu a mai putut lega o relație de prietenie cu Mădălin Voicu din cauza minciunilor pe care i le-ar fi spus de-a lungul anilor, dar și jignirilor pe care i le-ar fi adus de multe ori.

„E prea complicat să spun sau să răspund. Deci, eu nu mă împac. El a avut o schimbare majoră după Revoluție, din punctul meu de vedere, în rău, influențat și de toate... care l-au și ars până la urmă, spre bucuria mea și nu am de ce să mă împac. Eu vorbesc când vreau eu și cum vreau eu, pentru că el e pervers. El spune așa și pe la spate face altele. Foarte simplu: nu mă împac și acest personaj nu mă interesează. Eu nu mă consider vinovat de nimic. Vinovat se consideră el. El a făcut absolut tot. Eu am înghițit, am înghițit ani de zile toate minciunile și e foarte complicat”, a spus Serghei Mizil pentru Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest