De la spital la bal! Bianca şi-a sărbătorit ziua de naştere

 

Dacă toată lumea îi plângea de milă Biancăi Drăguşanu că ziua ei de naştere coincide cu divorţul, iată că diva i-a liniştit pe toţi! 

La împlinirea a 32 de ani, roşcata a chefuit mai bine ca oricând. E drept că nu l-a avut alături pe Victor, dar nici nu era de aşteptat ca băiatul de la meteo să vină la petrecere. Şi nu, nici Cristea nu a fost prezent. Însă absenţa bărbaţilor care i-au pus capac Biancăi nu a împiedicat-o pe aceasta să se distreze.

Într-un local de fiţe din Capitală, fosta asistentă păcătoasă a petrecut împreună cu câţiva prieteni, deşi cu o seară înainte se dădea leşinată într-un club. Dar de la agonie la extaz şi invers nu este decât un pas pentru frumoasa vedetă. Chiar dacă se plângea că epuizarea o doboară, iată că Bianca şi-a revenit aproape instantaneu când a venit vorba de ziua ei.

Şi cum îi stă ei bine, roşcata s-a dat în spectacol, a râs şi s-a distrat pe cinste. Singurele clipe în care chipul i-a fost umbrit de o urmă de supărare au fost cele în care butona telefonul, semn că purta o conversaţie cu Victor sau Cristea.

În orica caz, petrecerea a fost una reuşită, mai ales că între timp a apărut şi Mutu. Se ştie doar că fotbalistul nu ratează niciun eveniment monden de când s-a transferat la Petrolul. Ba mai mult, se pricepe de minune la întreţinut atmosfera şi buna-dispoziţie. Aşa că Bianca nu a avut motive să fie tristă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest