Deea de la "Insula Iubirii" a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a vrut să fie ispită! "Am vrut să văd dacă..."

 

Te-ai fi aşteptat ca Deea de la "Insula Iubirii" să vorbească la modul serios despre o relaţie de iubire? Ei bine, nimic nu e imposibil! Duminică a făcut asta, în direct.

Deea, fosta concurentă şi ispită de la "Insula Iubirii", a fost invitată în emisiunea "Star Matinal" de duminică şi a mărturisit mai multe detalii despre relaţiile ei amoroase cu Tomiţă şi cu fostul iubit, Cristi. De asemenea, aceasta a mărturisit viziunea sa asupra relaţiei perfecte, asta după ce a observat prin participarea la competiţie, cât de mult ascund oamenii adevărul despre relaţiile amoroase pe care le au.

"Că era Tomiţă sau altcineva, oricum nu mai funcţiona relaţia. În primul sezon n-am suferit. Am participat ca ispită ca să văd dacă chiar am influenţă asupra oamenilor. N-a fost dragoste, a fost mai mult atracţie. Acum suntem doar amici. Ne-am întâlnit şi în sezonul doi, dar cam atât. Eu ca şi persoană sunt diferită decât la televizor. Oamenii au văzut partea zvăpăiată. Sunt liniştită, nu prea ies prin cluburi sau la piscină. Nu mă gândesc la un posibil iubit sau un posibil soţ. Vreau foarte tare să-mi fac o carieră în muzică.  Oamenii se ascund mult în spatele aparenţelor şi-şi doresc ca relaţiile lor să arate impecabil, chiar dacă au probleme. Nu pot spune că a fost vreun moment greu la Insulă. Cel mai mult urăsc la bărbaţi ipocrizia şi minciuna. Bineînţeles că mi s-a întâmplat să mă mintă", a mărturisit Deea.

Deşi ar vrea să-şi facă o carieră în muzică şi nu se mai gândeşte la cucerirea unui nou iubit, Deea a mărturisit care este viziunea ei despre cum ar trebui să arate o relaţie perfectă. "Relaţia perfectă e următoarea: două persoane care să nu se sufoce unul pe celălalt. Să vii acasă şi să-ţi fie dor de celălalt. Să fie încredere, altfel nu funcţioenază... Şi iubire", a explicat fosta ispită.

Deea, sinonimul controverselor de la ”Temptations Island – Insula Iubirii”

Deea a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea "Insula Iubirii", difuzată pe Antena 1, primul sezon fiind, pentru ea, debutul, dar în postura de concurentă. Ea nu a rezistat prea mult alături de Cristi, iubitul ei din acea perioadă, și s-a lăsat ispitită de Tomiță, ea fiind, de altfel, și prima concurentă care a dat frâu liber pasionii și care, fără să încerce să se mai ascundă, a și făcut sex în timpul emisiunii. Apoi, chiar dacă s-a despărțit de Tomiță, Deea l-a susținut pe acest aîn timpul concursului "Splash - Vedete la apă". Revenirea ei pe micul ecran a fost în momentul în care a participat şi la emisiunea "X Factor", loc în care Deea a impresionat cu calitățile ei vocale. Acum, Deea este ”Ispita Supremă” feminină din Thailanda, reușind, evident, să înnebunească unul dintre concurenți cu naterualețea și sex-apeall-ul ei din timpul emisiunii ”Temptations Island – Insula Iubirii”.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest