Denisa Botcari, motivul pentru care a dispărut din lumina reflectoarelor! "Tipa îmi trimisese un video de la el din pat" VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Denisa Botcari a revenit pe meleagurile natale, după ce o bună perioadă de timp nu s-a mai ştiut nimic de ea. Vedeta a fost invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, acolo unde a oferit detalii despre tot ce s-a întâmplat în viaţa ei, în timp ce a fost dată dispărută din showbiz-ul autohton.

Denisa Botcari şi-a făcut veacul pentru câţiva ani în Marea Britanie, mai exact în Londra, acolo unde s-a axat pe pasiunea ei cea mai mare. Şi-a luat diploma de makeup artistă, iar acum este mai fericită ca niciodată. Pe plan personal, lucrurile nu stau atât de roz, după ce a fost logodită cu un pakistanez, blondina a fost nevoită să se despartă de acesta, după ce a aflat ca a înşelat-o.

"Luasem o pauză din cauza scandalurile. Mi-a lipsit! (...) M-a deranjat asocierea numelui meu cu al unor oameni de vârsta a treia. Irinel Columbeanu, nu am avut nicio legătură cu el. (...) Au trecut 4 sau 5 ani de atunci. Calculez mai bine acţiunile mele, vorbele mele. Am grijă şi la anturaj foarte mult. Am tăiat foarte multe persoane din viaţa mea, foarte multă lume din Bucureşti. Sunt make-up artist acum. (...) Am fost logodită cu un bărbat din Pakistan. Mă înşelase. Tipa îmi trimisese un video pe Instagram de la el din pat. Sincer, am crezut că o să sufăr mult mai mult, dar maturitatea, nu am avut foarte mari aşteptări şi normal că nu am fost afectată aşa cum probabil aş fi fost acum cinci ani. L-am blocat peste tot. Nu are sens", a spus Denisa Botcari la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest