Denisa, fosta concurentă "Mireasă pentru fiul meu" şi-a găsit dragostea, imediat după ce a ieşit din casă! "Mi-a scris printre primii"

 

Denisa, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată în emisiunea "Star la mare fitză", şi a mărturisit că planul ei sentimental e mult mai luminat de când a părăsit casa.

Încă de când a intrat în emisiune, s-a văzut pe chip că radia! Denisa, fosta concurentă a competiţiei "Mireasă pentru fiul meu", a mărturisit duminică povestea de dragoste pe care o trăieşte cu un bărbat.

"Am învăţat să fiu mult mai calmă şi să tratez anumite situaţii cu indiferenţă. Am învăţat să nu mai pun la suflet toate răutăţile. Eu sunt o persoană care se consumă din orice. Acolo am învăţat să fiu mai puternică", a explicat Denisa.

Se pare că imediat după ce a ieşit din casă, Denisa şi-a găsit dragostea. Un băiat i-a scris chiar după ce a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu". Aceasta a mărturisit detalii despre bărbatul cu care se vede şi care, surprinzător, e mai mic decât ea.

"Din toamnă nu ştiu ce o să fac. Mă bate gândul să revin la meseria mea de ospătăriţă. Aştept să văd. Momentan stau şi le gândesc pe fiecare în parte. Nu o să plec niciodată din România. A apărut un băiat în viaţa mea. Nu chiar pe plajă. Vorbesc cu un băiat de când am ieşit din competiţie. E din Bucureşti. Mă mut eu la Bucureşti sau el la Piteşti. M-a contactat după competiţie. Ne-am cunoscut virtual, apoi personal şi ne-am plăcut. E şi mai micuţ decât mine. Momentan nici eu nu prea vreau familie, încă sunt micuţă, am 22 de ani. Copilărim împreună. Ochii mi-au plăcut cel mai mult la el. E un băiat foarte educat, respectuos, manierat. A fost printre primii care mi-a scris. Ne-am întâlnit de două ori până acum. Prima întâlnire a durat în jur de două ore. Am venit eu în Bucureşti",  a mărturisit fosta concurentă a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu".

Mireasă pentru fiul meu 2016 este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii, începând de la ora 10.00. Sâmbăta, emisiunea este difuzată între orele 14.00-16.00, respectiv 17.00-19.00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest