Denisa Nechifor face totul de dragul fiicei sale! Lucrul pe care l-a făcut cu Adrian Cristea nu ar fi pe placul multor femei

 

Denisa Nechifor reușește să facă unele gesturi pe care unele femei nu le-ar accepta niciodată.

Fosta iubită a lui Adrian Cristea a venit la ”Star Matinal” pentru a vorbi despre relația pe care o are cu acesta. Denisa a dezvăluit că are o relație foarte bună despre Adrian și a mărturisit un lucru incredibil:

”Adrian își face timp pentru Rania și știu exact cum să îl iau. Nu putem implica fetița în toate aventurile noastre. Am ieșit cu Adrian, cu iubita lui și cu Rania la masă. Nu discut, fiecare alege ce îi place”, a spus Denisa.

Întrebată despre faptul că Bianca i-a trimis ieri un mesaj lui Adrian Cristea pe pagina lui de socializare, Denisa a spus:

”Nu mai suntem de opt ani împreună. Fiecare face cum consideră, nu trebuie judecat nimeni și e firesc să ții legătura cu foștii iubiți și poate scrie orice din telefon. Nu de puține ori am auzit că că foștii pot deveni viitorii sau actualii. Am evitat mereu acest subiect, căci creează multă polemică. Ce este clar este faptul că Rania va fi ferită de tot ce nu îi face bine”, a mai spus Denisa la Antena Stars.

Denisa Nechifor a fost iubita lui Adrian Cristea, cu care are o fetiță, pe nume Rania. Cei doi au grijă împreună de cea mică, iar acum câțiva ani, s-a speculat că Denisa a fost cuplată și cu Cătălin Botezatu.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest