Detalii de ultimă oră despre operația la care va fi supusă Camelia Mitoșeru: „Este păcătoasă. Va fi o intervenție lungă”

 

Camelia Mitoșeru va fi supusă unei intervenții chirurgicale complicate, după ce a fost diagnosticată cu tumoră benignă-meningiom! Avem detalii de ultimă oră despre operația care va avea loc la 15:30, în cursul zilei de astăzi!

Florin Condurățeanu, un foarte bun prieten al Cameliei Mitoșeru, a intrat în direct, la “Star Matinal” și a oferit câteva detalii despre intervenția chirurgicală la care va urma să fie supusă marea actriță.

După ce vedele din showbiz s-au mobilizat pentru a strânge sângele necesar de care avea nevoie Camelia Mitoșeru pentru a putea fi operată, cadrele medicale au decis să programeze operația pentru astăzi, miercuri, la 15:30.

Potrivit spuselor lui Florin Condurățeanu, intervenția nu va fi una deloc simplă, dar pentru că va fi făcută un specialist, atât el, cât și Mihai Mitoșeru, au încredere că lucrurile vor decurge așa cum va trebui.

“ La 15:30 se va opera la o clinica privata, veste bună este ca tumora nu este de natura canceroasă. Operația a fost făcută de multe ori de profesorul Vlad Ciurea. Este o operație lungă, o va face chiar dânsul. Toate lucrurile se îndrepat sa spre o rezolvare fericita”, a spus Florin Condurățeanu pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, prezentatorul TV a dezvăluit că există posibilitatea ca tumora să revină, după ce a fost extirpată.

„Sunt păcătoase. Orice tumori din creier sunt periculoase pentru că au răul de a se forma din nou după ce sunt extirpate. Nu e niciun prognostic îngrijorător despre vioaia Camelia Mitoșeru.”, a mai spus jurnalistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest