Detalii incendiare! Paula Seling şi Ovi, mărturisiri, în exclusivitate, despre Eurovision

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă nu au reuşit să ocupe un loc pe podium, Paula Seling şi Ovi şi-au făcut pe deplin datoria la Eurovision.

Cei doi au avut o prestaţie impecabilă şi au primit ropote de aplauze şi cuvinte de laudă. În spatele show-ului grandios de la Eurovison s-au ascuns foarte multe ore de muncă. Chiar dacă show-ul a fost unul de zile mari, Paula Seling şi Ovi au întâmpinat şi ceva probleme.

"Am făcut traheobronşită, din cauza faptului că am stat foarte mult în frig. Dress code-ul pentru covorul roşu era de covor roşu, nu puteam să intru cu şuba pe mine, deşi mi-a fost foarte, foarte frig şi mi s-a dus toată răceala în coşul pieptului, direct în piept", a dezvăluit artista.

Din fericire, Paula a reuşit să trateze răceala din timp, iar în Marea Finală a cântat impecabil. Mai grave au fost însă problemele de ordin tehnic, care le-au dat mari bătăi de cap celor doi interpreţi.

"Oricât ne-am străduit noi şi am plecat la drum cu planuri mari, cei de acolo ne-au cam dus aşa, cu zăhărelul. Ni s-a pus frână. N-a fost ce am vrut noi, în final a ieşit mai mult o proiecţie decât o hologramă. Nu am fost noi în cărţi anul acesta. Da, n-am fost! Deci asta e clar! Eram şocaţi de cât de multă susţinere a avut  Doamna Wurst în sală, lumea era isterică de-a dreptul când apărea. Oamenii dădeau din picioare, urlau, eu nu am văzut aşa ceva niciodată, vă spun sincer. La un momet dat, îţi crea o stare de teamă, nu ştiu, era ceva aproape de starea de hipnoză. Publicul era în transă, nu ştiu, ceva se întâmpla acolo, a fost tare ciudat", a mai povestit Paula.

Milioane de români au crezut într-un miracol, şi, indiferent de rezultat, pentru noi toţi, Paula şi Ovi sunt adevăraţii câştigători. Cei doi muncesc zi lumină şi le pregătesc fanilor o surpiză cât de curând.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest