Dezăluiri incendiare! Bianca Drăguşanu: „Relaţia noastră a fost compromisă încă de la început”

 
+2 click pentru
galerie

Despărţirea dintre Bianca Drăguşanu şi Victor este departe de a se fi încheiat! Dezvăluirile despre căsnicia celor doi, abia acum încep. Chiar dacă roşcata se bătea cu pumnul în piept că nu îl va vorbi de rău pe viitorul ei fost bărbat, iată că a luat-o gura pe dinainte!

La nici două săptămâni după ce şi-au jurat credinţă veşnică, Victor conversa prin mesaje cu fosta lui iubită, Anda Adam. În opinia Biancăi, soţul a fost primul care a călcat pe bec: „Relaţia noastră a fost compromisă încă de la început. După primele două săptămâni, noi deja am avut discuţii din cauza unor mesaje pe care Victor i le dădea Andei, semnificative pentru relaţia noastră”.

Şi când o relaţie începe cu stângul, greu o ţii pe linia de plutire!

Nicio femeie nu pleacă de bine de acasă! Nu voi da niciodată în soţul meu, pentru că este omul pe care l-am iubit şi cu care m am căsătorit. Am avut şi am încă sentimente pentru el. Îl respect şi îl voi respecta mereu. Cred că amândoi am făcut eforturi să ne salvăm căsnicia. Dacă la ora patru, nu mai vroiam să divorţăm, la ora şapte, nu mai voiam eu sau nu mai voia el”, a spus Bianca în emisiunea „Un show păcătos”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest