Dezamăgire pentru Botezatu: "Poate doar jobul mă face diferit uneori în ochii voştri, dar sunt singur şi nefericit!" Ce a păţit designerul!

 
+2 click pentru
galerie

Iarna poate fi tristă! De fapt, depresivă! Vremea mohorâtă nu prea le face bine vedetelor la psihic. E şi cazul lui Bote.

"Mă gândesc de o oră dacă să postez sau nu acest mesaj. Poate e un mod prin care încerc să demonstrez că sunt la fel ca ceilalţi. Poate doar jobul mă face diferit uneori în ochii voştri, în rest sunt la fel de simplu , la fel de preocupat de probleme cotidiene, la fel de singur şi nefericit". Aşa şi-a început confesiunea Cătălin Botezatu.

Dezamăgit, plictisit, trist şi poate fără prea multe speranţe, se pare că oamenii l-au dezamăgit profund. Nu a dat nume şi nici nu a spus că ar fi vorba de o poveste de dragoste.

Deşi pare că are tot ce îi trebuie de la viaţă - bani, faimă, timp de călătorii - Cătălin spune că nu este fericit. În finalul mesajului, designerul s-a consolat cu o dorinţă: să plece departe, pentru prima dată în viaţa lui, spre o destianţie necunoscută.

Vezi care a fost mesajul complet lăsat de designerul român, în materialul video de mai sus!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest