Dieta cu care Carmen Şerban a ajuns de la 78 de kilograme, la 70!

 
+2 click pentru
galerie

După ce a slăbit opt kilograme, Carmen Şerban a venit în emisiunea "Star Matinal" şi a mărturisit marele secret cu care a topit grăsimile.

Carmen Şerban are un program plin, la fel ca orice vedetă, dar cu puţină dedicaţie a reuşit să dea jos opt kilograme. De la greutatea de 78 de kilograme, Carmen a ajuns la 70. Invitată în emisiunea "Star Matinal", vedeta a mărturisit reţeta pe care a folosit-o să ardă grăsimile.

"Eu n-am avut niciodată mai mult de 78 de kilograme. Acum am 70, 69 şi mai trebuie să dau jos. Am slăbit vreo opt kilograme. Nu m-am mai cântărit de anul trecut. M-am inspirat de pe Facebook-ul lui Andrei Laslău. Am redus pâinea, sucurile acidulate, beau foarte multă apă. Mai mult de două felii până în ora 12, nu mai mănânc. Cel mai rău îmi dăuna pâinea, eu am avut brutărie când eram mai tânără. Mai mănânc păine vinerea. Dacă mi se face poftă mănânc, dar mănânc foarte puţin. Mănânc foarte mult pui la grătar. Mai beau suc de roşii, îmi mai dă şi mama de acasă, mai beau apă, îmi mai fac câte un ceai, am eliminat zahărul aproape definitiv. Îmi pun miere sau lapte", a mărturisit vedeta.

Cine este Carmen Şerban
Carmen Șerban este o cântăreață de manele și muzică etno. Ea a avut colaborări cu artiști precum Adrian Minune (8 albume) și Nicolae Guță. Alte colaborări includ două albume alături de Irina Loghin și două albume împreună cu Romică Țociu și Cornel Palade. Cel mai mare succes solista l-a înregistrat cântând solo, albumele sale având vânzări impresionante de fiecare dată.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest