Dima Trofim va deveni tată pentru prima dată! Primele declarații ale artistului după ce a dat marea veste: „M-am blocat!”/ VIDEO

 

Dima Trofim va deveni tată pentru prima dată! Prezentatorul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars a făcut anunțul, în direct! Vizibil emoționat, artistul a dezvăluit cum a reacționat atunci când a aflat marea veste!

Dima Trofim și iubita lui sunt în culmea fericirii! Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată, iar potrivit spuselor artistului, sarcina a fost una planificată. Dar chiar și așa, în momentul în care a aflat că va deveni tată, prezentatorul TV a avut o reacție uluitoare.

Dima Trofin a mărturisit că atunci când iubita lui i-a spus că vor avea un copilaș, a înlemnit din cauza emoțiilor.

„Nu mi-a fost ușor să spun pentru că emoțiile mă copleșeau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. E cu Doamne Ajută. Mai avem încă jumătate de parcurs.

Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost super fericită. Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație.”, a spus Dima Trofim la „Star Matinal”

Totodată, matinalul de la Antena Stars a dezvăluit și sexul bebelușului pe care îl va strânge în brațe în luna septembrie!

„Pe 26, 27 septembrie se va naște. Este fetiță.”, a mai spus prezentatorul emisiunii matinale de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest