Gest din suflet pentru un caz nobil! Victima accidentului din Muntenegru are nevoie de ajutor!

 
+2 click pentru
galerie

Vrea să ajute, pentru că ştie ce înseamnă suferinţa! Sorin Ianceu, unul dintre medicii supraviețuitori ai accidentului aviatic din Munţii Apuseni, a acceptat să facă un gest de suflet pentru un om greu încercat de viaţă.

Deşi el însuşi a trecut prin clipe groaznice, doctorul este hotărât să contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate a şoferului care a condus autocarul groazei din Muntenegru.

Aflat în concediu medical, Sorin Ianceu a acceptat propunerea reporterilor spynews.ro de a-şi vinde telefoanele fără nicio ezitare.

„Telefoanele stau pe mobilă, acasă, nu mai sunt bune de nimic. Dacă vrea cineva să le cumpere la o licitaţie, eu le dau."

Cele două telefoane pe care chirurgul le avea la el în ziua de 20 ianuarie s-au defectat atunci când avionul s-a prăbuşit.

Chiar dacă nu mai pot fi folosite, obiectele au o valoare aparte, reprezintă mărturia unei zile negre din istoria României, ziua în care salvatorii au avut nevoie de... salvare. Banii obţinuţi din vânzarea telefoanelor vor fi donaţi şoferului greu încercat de soartă.

„Sper ca aceste telefoane, dacă nu au putut să ne ajute pe noi la locul accidentului, să ajute un om care a trecut printr-o tragedie similară. Îi doresc domnului Mărgărit multă sănătate şi o recuperare cât mai uşoară, sper să fie bine cât de curând", a declarat medicul.

Supravieţuitorul carnagiului din Muntenegru, Dan Mărgărit, şi-a revenit recent din comă, dar are nevoie de 100.000 de euro pentru recuperarea care nu se poate face în România.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest