Divorţ cu scandal! Bianca Drăguşanu, nevoită să îşi cumpere telefon, după ce Alex Bodi i l-a spart!

 

Divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-a lăsat cu scandal! După ce au ajuns la cabinetul notarial, între blondină şi omul de afaceri s-au desfăşurat scene rupte din filme! Telefonul lui Bodi a fost aruncat pe geam, telefonul Biancăi a fost spart de afacerist, în semn de răzbunare, iar lucrurile nu s-au oprit aici!

Cum paparazzii Spynews.ro sunt pe fază la orice pas, Bianca Drăguşanu a fost surprinsă de aceştia în timp ce mergea să îşi cumpere telefon, dat fiind că a rămas fără mobil din cauza lu Alex Bodi. "Mă duc să-mi cumpăr alt telefon. Da (n.r. este relaţia în care a făcut cele mai mari compromisuri).", ne-a declarat Bianca Drăguşanu.

Fără să stea pe gânduri, Bianca Drăguşanu a intrat într-un centru comercial, după care într-un punct de vânzare al unei reţele de telefonie mobilă, s-a cerut hotărâtă pe scaun şi a cerut un alt telefon.

Primele declaraţii după ce au divorţat

După ce au luat decizia definitivă de a se despărţi, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au oferit primele declaraţii, exclusiv pentru Spynews.ro.

Nervoasă din cale-afară de ce s-a întâmplat în interiorul cabinetului notarial, Bianca Drăguşanu a mărturisit nu doar că Alex Bodi i-a luat telefonul, ci i l-a şi spart. Întrebată dacă este de părere că s-a precipitat cu această căsătorie, blondina a răspuns afirmativ!

Ce este de menționat este faptul că şi telefonul lui Alex Bodi a avut de suferit, după ce blondina l-a aruncat pe fereastră, potrivit Spynews.ro Mai mult de atât, Alex Bodi le-a mărturisit paparazzilor Spynews.ro că motivul pentru care întâlnirea la notar a durat mai mult de o oră a fost pentru că au avut de discutat mai multe probleme.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest