Divorţaţi, dar împreună! Adio Victor, dar rămân cu tine!

 

Adio, dar rămân cu tine! Acest dicton pare să îi ghideze paşii Biancăi Drăguşanu, paşi ce o poartă tot înspre Victor. Chiar dacă şi-au încheiat socotelile de ceva vreme, cei doi porumbei par să se înţeleagă mai bine acum decât în timpul căsniciei!

Bianca Drăguşanu s-a întâlnit cu Victor la un local din Capitală unde au avut ceva conturi de reglat, mai ales că acestora li s-au alăturat şi avocaţii. Oare ce mai au de împărţit foştii soţi?

Băiatul de la meteo a fost punctual şi a ajuns primul la punctul de întâlnire. În aşteptarea roşcatei, Victor a vorbit la telefon, după care a intrat în restaurant. La scurt timp şi-a făcut apariţia şi fosta asistentă tv, urmată de avocaţi.

Victor a ieşit din local, dar s-a reîntors. Băiatul de la meteo a revenit în local cu ceva documente în mână, semn că întâlnirea cu fosta soţie nu a avut scopuri deloc romantice. Potrivit wowbiz.ro, foştii soţi s-ar fi întâlnit ca să stabilească împărţirea bunurilor dobândite în timpul scurtei lor căsnicii. Bianca a plecat cam răvăşită, iar Victor cu zâmbetul pe buze!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest