Divorțul care șochează! Maria Marinescu îl părăsește pe Frank Colin în cele mai grele momente. Nu se mai iubesc sau se protejează?

 
+2 click pentru
galerie

Vestea că Maria Marinescu şi Frank Colin divorţează a lăsat mii de oameni cu gura căscată.Dar oare divorţul dintre ei este o decizie finală?! Comportamentul lor demonstrează contrariul. Priviţi!


Cu toate că de aproape un an de zile trăieşte după gratii, Frank Colin este sigur că va fi eliberat. Acesta susţine că este nevinovat şi nu există dovezi împotriva lui.

"Sunt ţinut închis în mod abuziv. Sunt convins că nu voi fi condamnat. Nu există dovezi împotriva mea. Nu ar avea cum, pentru că sunt nevinovat. In curand voi fi un bărbat liber. În Franţa, dacă eşti închis, iar după un an se demonstrează că nu ai fost vinovat, statul de despăgubeşte cu 100.000 de euro. După ce am să ies din închisoare, am să mă ocup de fiul meu, îmi e tare dor de el."a declarat Frank.

Să divorţeze doar pentru a se proteja unul pe celălalt? Oare după ce va fi eliberat cei doi se vor căsători din nou?! Ei bine, asta rămâne de văzut.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest