Dorian Popa fuge de paternitate! "La mine durează"

 

Am aflat care este cea mai mare temere a lui Dorian Popa! Artistul mărturisește din ce cauză nu face un copil. Nici prin cap nu vă trece.

Cariera îi merge strună, dar pe plan personal, Dorian Popa nu o duce la fel de bine. Artistul nu se simte pregătit să fie capul unei familii.

"N-am să mint, îmi este oarecum frică de ideea de a face un copil. La mine mai durează, deocamdată eu mai construiesc la carieră. Nu știu dacă sunt încă pregătit să fiu un părinte responsabil atât financiar, cât și din punct de vedere patern. Eu zic să mai aștept un picuț. Singura frică pe care o am în privința unui copil este că nu aș putea să-i ofer din punct de vedere financiar tot ce-i trebuie. Atâta timp cât în viața mea, Dorian Popa, încă există zile în care îmi fac griji că poate n-am aflat încă de vreun proiect, și mă întreb 'Aoleu, dar dacă nu am niciun proiect, ce mă fac?' , nu cred că sunt pregătit să am un copil", a mărturisit artistul.

Totuși, creșterea unui copil nu este atât de străină pentru el. Deja ştie ce va face când va deveni tătic şi are un plan de educare pentru micuţ.

"Oooo, fără nicio problemă. Sunt sigur că la partea asta m-aș descurca extraordinar. Sunt un tip foarte organizat, ordonat, meticulos, deci cred că dacă aș spune eu scutecelul, ar fi la linie toți aricii ăia", a explicat Dorian.

Cine este Dorian Popa?
Artistul este născut pe 7 august 1988, la Constanța. S-a făcut remarcat ca actor de televiziune , compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest