Dragostea, bate-o norocul! Iată divele îndrăgostite de tinerei

 
+2 click pentru
galerie

Când dragostea adevărată îşi face simţită prezenţa, nimeni şi nimic nu poate să-i stea în cale. Mai ales diferenţele de vârstă. Nici măcar vedetele nu se uită la ani când vine vorba de iubire

Dragostea nu are vârstă, iar vedetele noastre ştiu asta foarte bine. Dacă până acum bărbaţii erau cei care preferau iubite sau soţii mai tinerele, în prezent, moda divelor care îşi asumă relaţii cu juniori a luat amploare şi în România.

De două săptămâni, Oana Roman a intrat în lumea femeilor măritate. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Marius, actualul ei soţ, care este cu 11 ani mai tinerel decât ea. Şi asta nu-i tot. În scurt timp Oana se pregăteşte să devină mămica unei fetiţe.

Căsătoria Andreei Marin cu turcul Tuncay a uimit pe toată lumea, mai ales că iubirea lor este una relativ proaspătă. Cei doi şi-au unit destinele după o relaţie de niciun an de zile. Şi chiar dacă Andreea este cu 12 ani mai în vârstă decât iubitul ei, acest lucru nu pare să fie deloc un impediment pentru cei doi.

Israela Vodovoz şi soţul ei Liviu se iubesc ca doi adolescenţi, chiar dacă ea nu mai este la vârsta sărutărilor luate pe furiş. Deşi Israela are 72 de ani se comportă ca şi cum ar fi la prima tinereţe. Cu siguranţă, Liviu care este cu aproape 30 de ani mai tânăr decât ea o ajută să se menţină mereu în formă.

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au demonstrat că dragostea adevărată învinge orice obstacol, mai ales distanţa şi diferenţele de vârstă. Când diva şi-a anunţat relaţia cu Oţil care e cu 11 ani mai tânăr decât ea, nimeni nu a crezut în iubirea lor. Cu toate acestea, cei doi sunt împreună de aproape cinci ani de zile şi se pare că nimeni şi nimic nu poate să-i despartă.

Şi fostul manechin Dana Gheorghe are, la cei 45 de ani ai săi, un soţ de numai 36 de ani, fotbalistul Bogdan Mara. Cei doi au împreună doi copii frumoşi. un băiat şi o fetiţă.

În dragoste şi în război totul e posibil, iar vârsta e cel mai puţin importantă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest