Dramele din viața Mariei Dragomiroiu: “Din cauza vieții grele, acum știu să fac orice”/ VIDEO

 

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din România. Însă până să ajungă să își facă un renume în industria muzicală, artista a trecut prin foarte multe drame, pe care puțin oameni le cunosc.

Invitată în platoul emisiunii “Star Matinal” de la Antena Stars, Maria Dragomiroiu a mărturisit că nu a avut cea mai ușoară copilărie, însă fericirea și împlinirea pe care nu le-a simțit atunci, le simte acum din plin, grație copiilor și nepoților săi.

Pe lângă sărăcia lucie cu care s-a confruntat în copilărie, intepreta de muzică populară a crescut și fără mamă, după ce aceasta a fost imobilizată la pat timp de 10 ani, din cauza unui incident petrecut chiar în propria curte, când taurul familiei a împuns-o.

”Nu știu ce s-a întâmplat, dar taurul s-a repezit la ea, i-a băgat cornul în pulpa de sus a piciorului, prin partea interioară, și a aruncat-o în sus până la streașina casei. Și de acolo a căzut! A trecut si peste ea! Atunci, în cădere, i s-a desprins pleura și a făcut apă la plămâni. A urmat însă un șir de erori medicale. Ni s-a spus ca ea avea neoplasm, deși ea avea apă la plămâni. I-au scos apa și i-au administrat citostatice, a făcut în spital tuberculoză activă, apoi ciroză hepatică din cauza medicamentelor. Am luptat cu dânsa zece ani, i-am adus și am facut tot ce se putea în materie de tratament.”, a spus Maria Dragomiroiu, în urmă cu ceva timp pentru Acasă TV.

Pe lângă durerea cauzată de suferința mamei și ulterior, de pierderea acesteia, Maria Dragomiroiu a mai avut de cărat pe umeri și duritatea tatălui său, care o punea la muncit mult prea grele pentru vârsta fragedă pe care o avea.

În ciuda tuturor suferințelor pe care le-a îndurat, Maria Dragomiroiu a mărturisit că nu regretă niciodată că ăsta i-a fost parcursul, fiind de părere că toate se întâmplă cu un motiv.

“Am învățat ceva de la tata. Că în viață fără muncă nu se poate face nimic. Așa că eu știu să fac orice. Munca fizică mă destinde. Dar eu cu copiii mei și nepoții, mă port normal. Nu le-am impus niciodată să facă ce am vrut eu. Și când s-au casătorit, la fel. Fiecare suflet vine pe pământ și trebuie să își urmeze dreptul.”, a spus Maria Dragomiroiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest