Durere fără margini pentru Adrian Minune! Şi-a condus pe ultimul drum cel mai bun prieten/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Adrian Minune este sfâşiat de durere, după ce unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a murit într-un mod neaşteptat. Strugurel de la Oradea a făcut infarct, imedait după ce a cântat la o petrecere de mărţişor în Olanda.

Un nume răsunător în muzica lăutărească, Strugurel de la Oradea s-a stins din viaţă subit, după ce a suferit un infarct. Tragedia a avut loc imediat după ce a susţinut un show excepţional în Olanda. Lăutarul a murit chiar în braţele copilului celui mai bun prieten al său.

"A căzut pe pat, i-a facut respiraţie, ce a ştiut copilul că e mic. A venit salvarea cam la 35 de minute după apel. Era iubit de oamenii din toate judeţele, de toţi cei care l-au cunoscut. A cântat de la 8 ani", a povestit fratele artistului, conform romaniatv.net.

Trupul neînsufleţit al artistului a fost depus la capela cimitirului din Băile Felix, acolo unde va fi şi înmormântat. Pentru că a fost extrem de apreciat şi cunoscut, atât apropiaţii, cât şi colegii de breaslă au venit să îşi ia un ultim rămas bun de la el.

Printre cei care au cântat cu el şi cu care a legat o frumoasă relaţie de prietenie, se numără şi adrian Minune. "Suntem alături de colegul şi fratele nostru Strugurel, toţi cei care suferim pentru el. Am venit să fim lângă el acum la rău, la bine am fost cu toţii. Suntem lângă el. Am cântat împreună, i-am făcut cadou un microfon super. Eram fanul dânsului", a spus Adrian Minune.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest