E clar! Fotbaliștii nu se pricep la femei însărcinate

 
+3 click pentru
galerie

Grea e viaţa de nevastă de fotbalist! Mai ales când eşti cu burta la gură. Un exemplu grăitor vine de la fostul jucător al Stelei, Geraldo Alves, care nu se pricepe deloc la femei însărcinate.

Brazilianul este în culmea fericirii că va fi tătic în mai puţin de două luni, dar uită complet cum trebuie să se poarte cu soţia lui gravidă de-a binelea. 

Brazilianul Alves profită cât mai poate de pauza din campionat şi-şi petrece timpul cu iubita lui, care în două luni îi va dărui un copil. Zilele trecute, reporterii spynews.ro l-au surprins pe sportiv cum şi-a dus iubita la mall ca să se bucure de vremea frumoasă de afară.

Înainte ca cei doi să dea o raită prin magazine,  fotbalistul şi-a pus iubita la grea încercare.

Nici bine nu a intra în centrul comercial, că Geraldo s-a şi oprit să stea de vorbă cu un fost coleg de la Steaua. Pentru că nu s-au mai văzut de multă vreme, fotbaliştii s-au încins la vorbă, zeci de minute bune, timp în care iubitele lor aşteptau în picioare.

Când, într-un final, au depănat toate amintirile, Alves şi-a văzut de drum alături de partenera sa. În loc să se aşeze puţin ca să-şi mai revină şi biata fată, sportivul mai că a fugărit-o spre cinematograf.

Semn că a vrut să se revanşeze cumva pentru gafa de dinainte, Geraldo a condus-o în pas vioi în sala de cinema unde iubita lui şi-a mai odihnit puţin picioarele. Culmea, sportivul nu se pricepe nici la o alimentaţie sănătoasă. A îndopat-o pe graviduţă cu floricele şi suc acidulat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest