Elena Cârstea învârte în America afaceri de sute de mii de dolari

 

Elena Cârstea se reinventează în America, acolo unde locuiește alături de cele două fiice pe care le-a înfiat și de soțul ei, Glen Muttart.

Artista a intervenit telefonic la ”Star Matinal” și a vorbit despre carieră, despre familie și despre țara natală:

”Bună dimineața! Acum e patru fără zece aici. E foarte drăguță varianta Giuliei, îmi place varianta ei, este o variantă reușită. Nu știu ce succes are cu ea. Am vrut de mult să îmi fac o pagină. Fetele se ocupă mai mult cu pagina și cu tehnica. Este extrem de diferit de Europa, trebuie să dai un examen absolut atroce și te lovești de toate inconvenientele pe care le cere această meserie. Depinde de casă, că sunt tot felul de case, dar nu ai mult de negociat. Dacă o casă este 30000, nu pot să o dai cu 500000. Am lucrat mai mult pe închirieri. Dacă stăpânești meseria, este mult mai simplu”, a mărturisit Elena.

Artista a vorbit și despre adopția fiicelor sale:
”Pentru că așa s-a nimerit să fie, nu a fost ceva premeditat, nimic nu este întâmplător, anii au trecut și fetele sunt foarte mari. M-am supărat foarte tare. Copilul ăla, (fiul  Luminiței Anghel)nu îl cunosc personal, nu avea să facă ce a făcut, iar fata asta nu a vrut să îi facă nimic rău. Când este copilul tău, vrei să îi faci toate poftele și nu sunt de acord ca să se transforme într-un mic monstru și să stea pe capul tău și nu sunt de acord ca la 19-20 de ani să stea pe capul părinților. Contează și cum e copilul și am stat cu gura pe ele și eu și Glen și le-am învățat. Cea mare, Sanda, a terminat liceul și a plecat într-o misiune. Se întoarce peste patu luni”, a mai spus Elena Cârstea.

Ea a mai fost întrebată și când are de gând să revină în România, mai ales că nu a mai fost de câteva luni:

”Mie mi-e dor de România în fiecare zi, e greu, mi-e dor de prieteni, de locuri, de tot. Am zic că dacă nu am mai cântat de mulți ani, nu am mai scris. Anul acesta nu cred că mai pot veni, că am avut înmormântarea care ne-a dat peste cap, am vrut să venim cu toții și s-a ales praful”
, a mai spus Elena Cârstea.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest